Buletin la Duminica Sfintilor Romani

Iubiti credinciosi,

     Duminica 18 iunie ac. se va savarsi Sf.Liturghie a Sf.Ioan Gura de Aur incepand cu ora 10am. Evanghelia Duminicii Sfintilor Romani. Dupa Sf.Liturghie vom continua cu rugaciunile pentru familia care a pregatit masa duminicala (de sanatate sau pentru pomenirea celor trecuti la Domnul).

  Duminica aceasta, 18 iunie 2017, Parintele Aurel Sas, Iconom Stavrofor, Las Vegas, va sluji Sfanta Liturghie in Parohia noastra.

Dupa Sfanta Liturghie, Parintele Aurel va prezentare ultima sa carte, avand continut duhovnicesc.
Totodata, Parintele ne va povesti din experientele sale ca Preot slujitor pe continent American si ne va raspunde intrebarilor noastre.

Despre autor: Preot Aurel Sas, Iconom Stavrofor, Las Vegas

“Slujirea: înainte de plecarea din țară am slujit în orașul Timișoara, iar în diaspora română 10 ani am slujit la Biserica „Pogorârea Duhului Sfânt” din Vancouver, Canada, iar 12 ani la Biserica „Sf. Gheorghe și Sf. Dimitrie cel Nou” în Las Vegas, de sub jurisdicția Arhiepiscopiei Ortodoxe Române din cele două Americi, unde cu ajutorul Milostivului Dumnezeu și împreună cu credincioșii am construit Biserică și Centru Comunitar, iar apoi m-am pensionat ca să am timp să pot și scrie Mesajele Evangheliei Domnului cu putere de mântuire pentru cel ce crede (Rom. 1, 16).”

Felicitam, cu aceasta ocazie pe toti cei ce-si sarbatoresc ziua numelui, aniversarea nasterii sau casatoriei. Dumnezeu sa  binecuvinteze familiile lor spre o viata duhovnieasca mai rodnica, avand ca model pe sfintii, ai caror nume il poarta.

La multi si binecuvantati ani !

  Cu frățească, creștinească și românească dragoste,

  Va imbratiseaza

  Parintele Dumitru 

 

LINK – Buletin 450 la Duminica a-5-a din Post


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s